Ons werk

AI-School

Ontdek AI-School, dé applicatie die leraren en leerlingen helpt om op een veilige en boeiende manier de wereld van Kunstmatige Intelligentie te verkennen. 

HandiHow heeft deze applicatie speciaal ontwikkeld voor scholen.

OBS de Margriet

Digitaal portfolio applicatie is de oplossing op maat voor digitaliseren van portfolio's voor OBS de Margriet in Leidschendam.

Docenten maken op een makkelijke manier de mooiste PDF's met alle resultaten van de leerling. Klaar om te delen met de trotse ouders.

PO-Raad

De Digifoliowijzer stelt scholen in staat om de juiste vragen te stellen over het digitale portfolio. Hiermee kunnen ze binnen het aanbod van aanbieders van digitale portolio's gerichter gaan zoeken.

Adviesbureau O21

De digitale vaardighedenscan is een online applicatie die inzicht geeft in het huidige vaardigheidsniveau en daarmee handvatten geeft voor het gewenste nascholingsaanbod binnen je school of bestuur.

GOAL!

De GOAL-scan is een online applicatie waarmee snel de onderwijskundige inzet van Snappet, Gynzy of Bingel op school duidelijk wordt. De GOAL-scan biedt een overzicht op teamniveau en vooruitzicht op didactisch handelen. Op individueel en schoolniveau krijg je concrete tips en handvatten die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Adviesbureau O21

De digitale vaardighedenscan is een online applicatie die inzicht geeft in het huidige vaardigheidsniveau en daarmee handvatten geeft voor het gewenste nascholingsaanbod binnen je school of bestuur.

Skilltree applicatie

Skilltrees helpen de autonomie in het leerproces te vergroten. Ze kunnen worden gebruikt als gamificatie-element om studenten op een leuke manier serieuze vaardigheden eigen te laten maken. Met deze applicatie kunt u skilltrees bouwen en deze aan uw studenten toewijzen. Zo kunt u de voortgang monitoren.

Campus Max

De Sterkte Zwakte Analyse App (SZAPP) brengt competentieniveau's van leerlingen in kaart. Deze competenties zijn onderdeel van de leerplannen op hun school.


Adviesbureau Pillars

Pillars ondersteunt scholen en schoolbesturen met het complexe vraagstuk rondom ICT en onderwijs.  Scholen werken zo toe naar een optimaal gebruik van aangeschafte ICT middelen.  Met Pillars meten zij de hardware, software, deskundigheid van leraren en hun ICT organisatie.

Maatwerk voor jouw school?

Maatwerkapplicaties hoeven niet duur te zijn. Neem contact op als je een idee hebt voor digitalisering van de processen op jouw school.