Maatwerk applicaties

De meeste applicaties voor het onderwijs hebben bepaalde onderdelen nodig. Deze onderdelen staan hieronder beschreven. Al deze onderdelen worden op maat gemaakt en overige wensen worden hierin meegenomen.

Leerling-gegevens

In vrijwel iedere schoolapplicatie zijn leerling-gegevens nodig. Vaak is het handig om de groepsindeling in te laden. CSV-upload is laagdrempelig maar ook een koppeling met het LVS is mogelijk.

Medewerkers

Medewerkers moeten handig kunnen inloggen via SSO. Ook moeten de rechten per medewerker kunnen worden ingesteld in het administratie gedeelte.

School-identiteit

De applicatie is op maat gemaakt dus kan de maatwerk omgeving mooi aansluiten bij de digitale omgeving van de school. We geven een plek aan het logo en passen kleuren en lettertypes aan op de identiteit.

Verwerking

Gegevens moeten in de applicatie worden verwerkt. We maken hiervoor aanpaste formulieren. Hierbinnen zijn veel mogelijkheden, zoals input velden en file uploads.

Resultaten

De applicatie heeft natuurlijk een gewenst doel of resultaat. Is dit een overzichtelijk dashboard met grafieken en tabellen? Of gaat het om een PDF rapport? Het kan allemaal.

Jullie wensen?

Een maatwerk applicatie wordt speciaal voor jullie proces ontwikkeld. Jullie proces is hierbij leidend. We bespreken jullie wensen graag in een vrijblijvend gesprek.

De ideale partner

Wij denken strategisch mee en hebben ervaring met het maken van toepassingen binnen de educatieve sector. De combinatie met onze technische kennis, stelt ons in staat om tot een goed en logisch werkende webapplicatie te komen. We houden van korte lijn, we zijn toegewijd en praktisch ingesteld. We maken vooraf duidelijke afspraken, en daar houden we ons ook aan. HandiHow gebruikt de nieuwste tools met hoge ontwikkelsnelheid. We stellen de veiligheid van de webapplicatie voorop, rekening houdend met de AVG. We ondersteunen het project van start tot oplevering, en bieden daarna kosteneffectief onderhoud en doorontwikkeling aan.