Maatwerk applicaties voor het onderwijs

Ontwikkelaars voor Onderwijs

Iedere school is uniek en bijzonder. Jullie hebben gekozen voor een prima leerlingvolgsysteem. Daarnaast biedt Microsoft of Google een stevige basis voor jullie digitale werkomgeving. Maar het schoentje wringt als jullie school een eigen proces heeft. 

Of het nu een eigen manier van beoordelen, toetsen, lesgeven of communiceren is, het past net niet binnen bestaande systemen. Het is jammer als de school dan zijn toevlucht moet nemen tot zelfgemaakte spreadsheets of templates. HandiHow professionaliseert en stroomlijnt deze schooleigen processen met een maatwerk applicatie die naadloos aansluit bij de al bestaande digitale omgeving.

Maatwerk applicatie

De maatwerk applicatie wordt ontworpen om jullie bijzondere proces te automatiseren. Wie moeten er toegang hebben tot het systeem? Welke rechten moeten verschillende gebruikers krijgen?

Met behulp van formulieren worden gegevens verzameld. Er kunnen koppelingen worden gemaakt met andere systemen om gegevens uit te wisselen. 

Tenslotte kunnen binnen de applicatie dashboards worden gemaakt waarmee de verschillende gegevens inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Gegevens kunnen worden geëxporteerd als PDF rapport.

Ervaring en kennis binnen de educatieve sector

Vaak heeft de school al het proces gedefinieerd, maar is het onduidelijk hoe en of dit in een goed werkende applicatie kan worden vertaald.

HandiHow heeft veel ervaring met het bouwen van applicaties binnen de educatieve sector. We geven jullie vooraf een duidelijk beeld geven van onze aanpak, de projectprijs en de oplevering. Geheel vrijblijvend en kosteloos.


Betaalbare oplossingen

Jullie proces kan gecompliceerd zijn. Hoe maken wij een maatwerk applicatie hiervoor zonder dat dit jaren in beslag neemt en een enorme kostenpost wordt?

Gebruikersmanagement laten wij lopen via Microsoft of Google. Informatie kan soms in bestaande systemen worden verwerkt en vervolgens worden opgehaald door middel van koppelingen. Wij maken vaak gebruik van een content management systeem voor het admin-gedeelte van de applicatie. 

Door zo min mogelijk code zelf te schrijven, leveren wij de applicatie snel op en houden we de oplossing betaalbaar.

Kijkje in de keuken

Wil je meer weten over de techniek achter onze webapplicaties? Lees dan meer over de technologieën waarmee wij de applicaties bouwen.

HandiHow gebruikt uitsluitend de modernste technologieën om de beste kwaliteit, hoogste veiligheid en hoge ontwikkelsnelheid te kunnen leveren.

Recent werk

HandiHow biedt op maat gemaakte digitale oplossingen binnen de educatieve sector. We werken voor scholen, besturen en onderwijsadviesbureaus.

In ons recente werk zie je voorbeelden van de verscheidenheid aan webapplicaties die wij hebben opgeleverd.


Digitaliseren doen we samen!

Roeland Verbakel

Roeland Verbakel is de eigenaar en full stack developer van HandiHow. Met veel passie en plezier helpt hij om complexe procedures te vertalen naar slimme en handige apps.

Roeland staat voor eerlijkheid, transparantie en goed samenwerken.

HandiHow staat garant voor kwaliteit, denkt sterk mee tijdens het hele proces en begeleidt digitale trajecten van A tot Z.

Roeland houdt een blog waar hij lesmateriaal voor docenten deelt die willen programmeren in de klas. Hij is ook te vinden op LinkedIn.