Maatwerk applicaties voor het onderwijs

Ontwikkelaars voor Onderwijs

Wij programmeren webapplicaties op maat voor scholen, besturen en onderwijsadviesbureau's. De educatieve sector is een bijzondere sector. Wij hebben door jarenlange ervaring diepgaande kennis van de processen en manier van werken binnen deze sector gekregen. Daarom kunnen wij onze webapplicaties naadloos laten aansluiten op de al bestaande digitale omgeving.

Wij professionaliseren en stroomlijnen processen, en bieden mogelijkheden om applicaties te koppelen. Wij koppelen onze webapplicaties ook met ChatGPT en andere aanbieders van Large Language Models (AI).

Veiligheid en privacy staan voorop. Wij programmeren onze applicaties met geavanceerde veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat de privacy is gewaarborgd in overeenstemming met de AVG.

ChatGPT

Wij koppelen onze systemen met ChatGPT van OpenAI.

Somtoday

HandiHow is koppelpartner van Somtoday.

Maatwerk applicatie

De maatwerk applicatie wordt ontworpen om jullie bijzondere proces te automatiseren. Wie moeten er toegang hebben tot het systeem? Welke rechten moeten verschillende gebruikers krijgen?

Met behulp van formulieren worden gegevens verzameld. Er kunnen koppelingen worden gemaakt met andere systemen om gegevens uit te wisselen. 

Tenslotte kunnen binnen de applicatie dashboards worden gemaakt waarmee de verschillende gegevens inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Gegevens kunnen worden geëxporteerd als PDF rapport.

Onze werkwijze

Vaak heeft de organisatie al het proces gedefinieerd, maar is het onduidelijk hoe en of dit in een goed werkende applicatie kan worden vertaald.

HandiHow heeft veel ervaring met het bouwen van applicaties binnen de educatieve sector. We geven jullie vooraf een duidelijk beeld geven van onze aanpak, de projectprijs en de oplevering. Geheel vrijblijvend en kosteloos.


Betaalbare oplossingen

Jullie proces kan gecompliceerd zijn. Hoe maken wij een maatwerk applicatie hiervoor zonder dat dit jaren in beslag neemt en een enorme kostenpost wordt?

Gebruikersmanagement laten wij lopen via Microsoft of Google. Informatie kan soms in bestaande systemen worden verwerkt en vervolgens worden opgehaald door middel van koppelingen. Wij maken vaak gebruik van een content management systeem voor het admin-gedeelte van de applicatie. 

Door zo min mogelijk code zelf te schrijven, leveren wij de applicatie snel op en houden we de oplossing betaalbaar.

Recent werk

HandiHow biedt op maat gemaakte digitale oplossingen binnen de educatieve sector. We werken voor scholen, besturen en onderwijsadviesbureaus.

In ons recente werk zie je voorbeelden van de verscheidenheid aan webapplicaties die wij hebben opgeleverd.


Kijkje in de keuken

Wil je meer weten over de techniek achter onze webapplicaties? Lees dan meer over de technologieën waarmee wij de applicaties bouwen.

HandiHow gebruikt uitsluitend de modernste technologieën om de beste kwaliteit, hoogste veiligheid en hoge ontwikkelsnelheid te kunnen leveren.

Onze partners en klanten

Onderwijsadviesbureau O21

Somtoday

PO Raad

Kind en Onderwijs Rotterdam

Artificial Intelligence en Virtual Reality

De AI revolutie zal grote impact hebben op alle vlakken van de maatschappij. HandiHow vindt het belangrijk dat leraren en leerlingen kennismaken met AI. Wij experimenteren zelf ook graag met AI. Zo hebben wij alle beelden op deze website gemaakt met AI. Ook gebruiken wij AI voor het maken van teksten op de website.

Wij verwachten ook dat virtual reality een grote rol gaat spelen in het onderwijs.Zo kunnen leerlingen spelenderwijs leren. Wil je praten over AI of VR? Neem dan contact op!

Gegevensverwerking - AVG

Bij alle applicaties voor het onderwijs is het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens.

HandiHow is toegetreden tot het Privacyconvenant Onderwijs. We gebruiken dus in alle overeenkomsten de Modelovereenkomst 4.0 voor gegevensverwerking.

Als verwerker dragen we zorg voor het gebruik van servers binnen de EU, beveiligde toegang en de juiste bewaartermijnen.