Efficiënt bouwen

HandiHow gebruikt een aantal tools voor het ontwikkelen van applicaties. Deze tools helpen om de applicatie snel en efficiënt te bouwen. Je kunt het zien als kant en klare bouwblokken.

Kant-en-klare backend

De backend ofwel achterkant van de applicatie is de plek waar alle gegevens veilig moeten worden opgeslagen en uitgewisseld. Hier moet beveiliging op staan zodat alleen de juiste mensen bij de gegevens mogen komen.

Firebase is een kant-en-klare backend inclusief gebruikersmanagement, een database, een online opslag voor files en hosting. Dit platform wordt ondersteunt door techgigant Google en voortdurend van de laatste security features voorzien.

Dit scheelt niet alleen ontzettend veel werk, maar het is ook veiliger.

Frontend framework

HandiHow gebruikt Angular om moderne webapplicaties te bouwen.

Angular is een manier om op modulaire wijze een systeem op te bouwen. Iedere pagina wordt opgebouwd uit kleine, herbruikbare componenten.

Door gebruik te maken van Angular Material standaard-componenten kan HandiHow snel tot een gebruiksvriendelijk en professioneel resultaat komen.

Op deze manier kan de front-end applicatie efficiënt en veilig worden geprogrammeerd. Later is het onderhoud ook gemakkelijk omdat de applicatie uit kleine componenten bestaat die allemaal een eigen functie hebben.

Kant-en-klare beheer omgeving

In de beheer omgeving moeten rechten voor gebruikers worden ingesteld. De school administrator moet overzicht hebben over alle gegevens en files. 

We gebruiken hiervoor de kant-en-klare beheer omgeving Flamelink. Flamelink integreert met Firebase en is speciaal hiervoor ontworpen.

Ook dit is een enorme tijdbesparing.

De ideale partner

Wij denken strategisch mee en hebben ervaring met het maken van toepassingen binnen de educatieve sector. De combinatie met onze technische kennis, stelt ons in staat om tot een goed en logisch werkende webapplicatie te komen. We houden van korte lijn, we zijn toegewijd en praktisch ingesteld. We maken vooraf duidelijke afspraken, en daar houden we ons ook aan. HandiHow gebruikt de nieuwste tools met hoge ontwikkelsnelheid. We stellen de veiligheid van de webapplicatie voorop, rekening houdend met de AVG. We ondersteunen het project van start tot oplevering, en bieden daarna kosteneffectief onderhoud en doorontwikkeling aan.