Recent werk

OBS de Margriet

Digitaal portfolio applicatie is de oplossing op maat voor digitaliseren van portfolio's voor OBS de Margriet in Leidschendam.

Docenten maken op een makkelijke manier de mooiste PDF's met alle resultaten van de leerling. Klaar om te delen met de trotse ouders.

PO-Raad

De Digifoliowijzer stelt scholen in staat om de juiste vragen te stellen over het digitale portfolio. Hiermee kunnen ze binnen het aanbod van aanbieders van digitale portolio's gerichter gaan zoeken.

Adviesbureau O21

De digitale vaardighedenscan is een online applicatie die inzicht geeft in het huidige vaardigheidsniveau en daarmee handvatten geeft voor het gewenste nascholingsaanbod binnen je school of bestuur.

Campus Max

De Sterkte Zwakte Analyse App (SZAPP) brengt competentieniveau's van leerlingen in kaart. Deze competenties zijn onderdeel van de leerplannen op hun school.

Adviesbureau Pillars

Pillars ondersteunt scholen en schoolbesturen met het complexe vraagstuk rondom ICT en onderwijs.  Scholen werken zo toe naar een optimaal gebruik van aangeschafte ICT middelen.  Met Pillars meten zij de hardware, software, deskundigheid van leraren en hun ICT organisatie.