Waarom maatwerk

Geen maatwerk voor basisfunctionaliteit

Vrijwel alle scholen maken gebruik van Microsoft of Google en hebben een leerlingvolgsysteem ingekocht. Dit kan niet vervangen worden door maatwerk. Deze pakketten zijn zeer uitgebreid. Ook zijn deze pakketten belangrijk om aan alle wettelijke vereisten te voldoen.

Wel maatwerk voor bijzondere processen

Maatwerk applicaties zijn wel zinvol als aanvulling op deze grote systemen als aan de volgende criteria wordt voldaan:

5 redenen voor maatwerk

Omdat het kan!

Nu is het moment! Wat 10 jaar geleden vrijwel onmogelijk was, is nu wel mogelijk. Maatwerk applicaties tegen beperkte kosten en met snelle oplevertijden. Lees hier hoe en waarom we de applicatie nu zo snel kunnen opleveren tegen beperkte kosten.

Het is een investering die zich al snel terugverdient. De school waarborgt en standaardiseert het belangrijke proces en zet het om in een gebruiksvriendelijk systeem. En dit alles netjes geïntegreerd binnen de bestaande systemen.

De ideale partner

Wij denken strategisch mee en hebben ervaring met het maken van toepassingen binnen de educatieve sector. De combinatie met onze technische kennis, stelt ons in staat om tot een goed en logisch werkende webapplicatie te komen. We houden van korte lijn, we zijn toegewijd en praktisch ingesteld. We maken vooraf duidelijke afspraken, en daar houden we ons ook aan. HandiHow gebruikt de nieuwste tools met hoge ontwikkelsnelheid. We stellen de veiligheid van de webapplicatie voorop, rekening houdend met de AVG. We ondersteunen het project van start tot oplevering, en bieden daarna kosteneffectief onderhoud en doorontwikkeling aan.